tisdag 23 december 2008

Å vi grejar å grejar...

Idag har vi hittills varit på tippen en snabbsväng med skräpet vi hade utanför och sen så har vi varit till leksaksaffären och införskaffat de sista julklapparna till Robin. Det blev en bilbana, ett fiskespel och "My first PC". Sen ska jag köpa något litet när jag är på affären sen också som han kan få i sin julpåse i morgon bitti när han vaknar. Ska ju vara något litet då med =)

Nu ska vi väl försöka komma igång och fortsätta med lite städning, sen dröjer det nog inte så jättelänge innan lillen kan tänkas komma hem från mormor.

Tänk att det är julafton imorgon... Helt ofattbart med det vackra solskensvädret och gröna gräsmattorna...


MARIE: Hur mår fjolårets tomte? Vi skulle helst vilja ha honom. Men bara om han är frisk och mår bra så klart! Och om han vill själv.

4 kommentarer:

Marie sa...

Fjolårets tomte är tyvärr fortfarande sjuk :-(

Jag och Malin hade tänkt titta förbi en sväng i morgon, vilken tid passar bäst?

Tessan sa...

Stackars tomten =( Men nästa år kanske han är piggare. Morgan får göra jobbet ett år till.

Jag vet inte riktigt vilken tid som passar bäst, men vi hade tänkt att äta runt 13-tiden så inte då iallafall. Annars är ni jättevälkomna när som helst!

Marie sa...

Ja vi äter också runt den tiden så :-p men vi dyker nog upp på förmiddagen nån gång då om inte min syster får för sog att sova allt för länge *s*

Tessan sa...

Skulle hon vara en sömntuta imorrn så får ni väl komma efter maten då istället. Men ni behöver väl inte komma före 11:00 iaf.