tisdag 9 december 2008

I natt jag drömde...

God morgon!

I natt har jag drömt en massa konstigt. Det gör jag visserligen ganska ofta, men det är sällan jag kommer ihåg drömmarna särskilt länge. I natt hade jag iallafall en sådan där härlig dröm, men som man har dåligt samvete för när man vaknar. Jag drömde om en annan kille än min man. Och jag var så uppskattad och uppvaktad och allt var så underbart. Jag var kär. (Nykär ska väl tilläggas, kär är jag ju så klart i min man men inte så där pirrande som det är när det är nytt). Hur som helst så var det ju bara en dröm och som inte har någonting med verkligheten att göra, men man känner sig ju så dum... Händer det er också ibland?

Och så drömde jag att jag rökte. Jag rökte en hel cigarett utan att varken bli yr eller må illa, så då upptäckte jag att det bara var att börja röka igen. Och det var helt okej. Hehe, det märks att man fortfarande tänker mycket på att röka va?

1 kommentar:

MammaSusan sa...

Hihi jodå drömmer gör man väl allt i perioder om både det ena & det andra...Mina drömmar brukar verkligen vara förbjudna har drömt flertalet ggr om Peters bror haha *pinsamt*