söndag 21 december 2008

Det närmar sig.

Inte många dagar kvar till julafton nu. Men desto mer att göra. Vi får väl se hur man ska lägga upp det och hur mycket man orkar med. Vi har inte ens julpyntat färdigt, fast jag hade min sk "deadline" till Lucia... Men jag orkar inte bry mig för mycket om det. Jag har inte mått helt bra och jag har varit så trött. Punkt slut.

Hur som helst, det som är kvar är några julklappar till som ska köpas, mest till Robin. Sen ska det inhandlas "vår del" av julmaten och städas. Mycket blir förhoppningsvis gjort imorgon då Robin ska få sova över hos mormor. Vore skönt att inte ha så mycket kvar sen på tisdag, men jag vet iof hur det brukar bli så jag ska väl egentligen inte säga för mycket. Det har alltid varit sista minuten som gäller här, oavsett vad. På tisdag förmiddag hade vi tänkt att ta en vända till tippen också innan vi hämtar hem Robin. Hoppas det blir så för det är verkligen nödvändigt...

I år ska vi allihop vara hemma hos oss. Och det ska bli så skönt att slippa flänga runt så som vi gjort tidigare år för att försöka vara med överallt och sen avslutat hemma hos oss. Nu ska vi istället vara hemma hos oss från början båda "familjerna".

Vad vi ska ha för tomte i år vet jag inte. Jag skulle vilja ha den tomten vi hade hemma hos mamma ifjol, men jag vet inte om man ska fråga. Jag vet inte om han känner sig så bra? Och sen har jag inte pratat med de andra som ska fira jul här heller om det iof. Det kanske är viktigt för farfar att vara tomten som han brukar vara hemma hos dem annars? Ja, vi får se. Jag får väl ta tag i den här tomtefrågan snarast. Tomte måste vi ju ha iallafall, det vill jag. Och Robin ska ju ge bort sin napp också (förhoppningsvis).

Jaja, hur mycket det än känns som just nu så kommer det snart att vara julafton ändå och då kommer allt vara klart. Och det som inte hanns med finns inget att göra åt. Jul blir det iallafall vad man än gör och inte gör. Eller hur?

1 kommentar:

Marie sa...

Du får väl höra med farfar först kanske i fall han vill? Annars så kanske tomten från ifjol kan, det beror på om han mår bra som sagt var. Du får väl höra av dig på tisdag nån gång så får vi se :-)