tisdag 9 december 2008

Min vecka.

Igår var vi mest hemma. Hälsade på mamma ett par timmar på kvällen efter önskemål från Robin.Fet

Idag har jag inga större planer än så länge. Jag och Robin måste nog ge oss iväg till affären sen och handla lite mat. Och så ska det städas. Det blev inte särskilt mycket gjort igår. Vissa dagar dröjer det så länge innan jag kommer igång och då hinner man ju inte med allt man tänkt sig.

Imorgon ska Robin på återbesök till CSK. 13:30 ska han vara på röntgen och där efter ska han träffa ortopeden. Vi hämtar upp mamma på vägen dit och sen ska vi passa på att handla lite i stan efteråt. Lite julklappar och sånt kanske? Bl.a. så ska vi ta en sväng förbi Jysk och se om det finns någon bra typ hopfällbar säng som Robin kan ha hemma hos mamma ifall han ska sova där någon gång. Funderar på om vi ska åka förbi typ IKEA och ÖoB med. Vi får väl se imorgon. Jag skulle ha jobbat kväll, men eftersom han fick den tiden han fick så fick det bli vab.

På torsdag har jag tagit vab. Jag tänker som så att det blir jobbigt för Robin att inte kunna leka i samma tempo på dagis och då är det bättre att han får vara hemma istället.
På kvällen är det tänkt att jag och Marie ska gå på bio. Film har vi inte bestämt än, men det blir nog bra vad det blir. Vi tar nog nån komedi tror jag.

På fredag tar jag också vab. Sen får vi se hur jag tycker att han verkar nästa vecka om han ska få gå till dagis ett par dagar då iallafall innan juluppehållet.
Pappa fyller 56 år och då blir det besök hos honom på eftermiddagen.

lördag är det Lucia. Då hade jag tänkt gå upp tidigt och titta på Luciamorgon med Robin. Jag hoppas bara att jag orkar :P Förhoppningsvis är allt julpyntande och sånt klart idag.

På söndag eftermiddag ska jag, Robin och Maria äntligen få tummen ur och hälsa på Caroline och hennes lilla familj. Det ska bli roligt att få se Linnea lite mer noga nu =)

1 kommentar:

MammaSusan sa...

Nej då du har ej missuppfattat vår önskan om SA, men det är alldelss för långa köer & Astrid skulle hinna bli 7år som det ser ut just nu innan vi får syskon, så då väljer vi Kenya nu då vi passar in på deras krav & dessutom hinner få syskon & vara f-ledig medan jag studerar...Annars blir mitt jobb nog inte så glada om jag ska vara hemma ännu längre än 4,5 år i sträck...