tisdag 16 december 2008

Tänk det ni!

Tänk att jag inte rökt på flera veckor nu. Det är ju helt ofattbart. Och jag tänker nog inte riktigt lika mycket på det längre heller. Men tänker gör jag så klart. På hur gott det skulle vara och hur jag saknar det. Men jag gör det inte. Vi får väl se hur länge det håller. Jag törs fortfarande inte lova något. Jag är rökare i själen. Men varje rökfri dag är så klart en bra dag, eller hur? Och varje rökfri månad är ännu bättre.

Men kan ni förstå att man vill röka fast man vet att det inte är bra? Och att man vill röka fast man har slutat? Jag själv kan inte förstå det, men jag vet att det är precis så. Jag vill iallafall röka. Men vad jag vill och vad jag gör är två skilda saker, och i det här fallet är ju det något bra.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Otroligt nog i någorlunda tid idag. Arbetsdag imorgon igen och efter det blir det en vända till stan med gubben för att köpa lite julklappar. Börjar bli hög tid att ordna med det nu. Vet iallafall lite vad vi ska köpa nu så förhoppningsvis går det ganska lätt.

God natt på er!

1 kommentar:

MammaSusan sa...

Grattis :-), Du ser DU kommer att fixa detta!! Håller tummen fortfarande!!