fredag 19 december 2008

Slöfock.

Idag är jag trött hör ni. Är ni inte förvånade? Hehe, nej jag trodde väl inte det. Eller trött och trött... Slö är nog snarare ordet.

Jag lämnade Robin på dagis klockan 9:00. Han fick gå idag med så att han och Jonathan skulle kunna lämna julklapparna till fröknarna tillsammans. Och så skulle jag passa på att få något gjort här hemma innan jag börjar jobba 14:45. Vi får väl se hur mycket det blir... Nu ska jag surfa en stund först och passa på att vila mig lite också inför helgen. Jag jobbar nämligen hela helgen nu *sucka*

Peter får hämta Robin på dagis 16:00 när han har slutat. Sen har de två lyllosarna "jullov" i ungefär 3 veckor, medan en annan får jobba och slita som vanligt. Men det går det med. Allting går. Och förhoppningsvis så får ju jag också ett måndag-till-fredag-jobb så småningom. När det nu kan tänkas att komma igång...

Hur som helst så föll sig mitt schema över jul och nyår väldigt bra. Jag är ledig dagen före julafton och på själva julafton. På juldagen jobbar jag kväll. Sen när vi kommer till nyårsafton så jobbar jag dagen och sen är jag ledig i 4 dagar efteråt. Härligt! Kunde inte bättre bli (förutom om man hade haft helledigt hela tiden då så klart).

Happ, nu ska jag ta och njuta av lugnet och ensamheten en stund då. Vi hörs!

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag har jullov fram tills mellandagarna jag, då jobbar jag måndag och tisdag :)

Hur gick det med Robin och hans jullunchande då? Och har han inga fler sköna kommentarer att dela med sig utav? *s*

Tessan sa...

Jodå, det gick bara bra. Han hade haftså roligt så =) Fast enligt honom så fick de bara prinskorv och potatis att äta, men det är jag ganska säker på att det inte var sant :P Kom fram lite fler grejer sen när mormor frågade honom. Då hade de fått "sånt där rött" också vad det nu är. Rödbetssallad kanske?