torsdag 4 december 2008

Julavslutning.

Idag finns det nog ingen i hela Grums som är så trött som jag. Hade jag varit minsta gnutta tröttare så hade jag nog somnat på jobbet i morse kändes det som. Och jag har inte riktigt kommit igång på hela dagen. Jag har varit lite dimmig i huvudet hela veckan hittills. Som igår när jag tänkte mig att jag skulle få vila idag för att jag inte hade något planerat... Jo, tjenare! Det kom jag ju på i morse att lillen ju hade sin julavslutning på gympan idag. Så det var till att stressa hem och laga mat och göra sig i ordning efter jobbet det. Men vi kom iväg och allt gick bra. Och nu sitter jag äntligen, äntligen, äntligen och slöar i soffan. Tyson ligger i den andra och ser lika nöjd ut som jag känner mig. Vi kom in från en liten runda för en stund sedan och nu myser vi. Ska inte göra nånting mer idag. Förutom att gå ut med honom en gång till sen lite senare. Och hänga tvätt som jag har i maskin.

Robin var så fin när vi skulle gå på avslutningen förut. I sin tomtedräkt. Det som var tråkigt var att i stort sett direkt efter att vi kommit innanför dörren på gympan så skulle han inte vara tomte längre. Och började klä av sig allt. Men turligt nog så fick jag honom att sluta så han behöll strumpbyxorna och undertröjan iallafall... Jag vet inte vad han fick för sig där, det gick inte att få honom att ändra sig heller fast det var så många av de andra barnen som också var tomtar. Men men, spelar ingen roll heller. Men lite synd för han var ju så söt!

Imorgon är vi lediga från jobb & dagis, jag och Robin, och det tror jag att båda två tycker är jätteskönt. Tror att Robin är lite trött också faktiskt.

2 kommentarer:

Caroline sa...

det borde han vara... Jonis å han hade det nog ganska så busit idag i skogen ... hehe

Caroline sa...

jonis somna i sin stol i vardagsrummet...