fredag 5 december 2008

Nygammalt jobb.

Här har ni en som är glad! Japp, ni läste rätt, jag är GLAAAAD! Idag känns ingenting jobbigt. Och jag är pigg. Det är ju underbart!

Min glädje beror nog på flera saker, inte minst på iallafall 2 positiva besked jag fått idag. Dels det här och dels så ringde Maggan upp mig idag. Och nu ordnar det sig garanterat ett tag till med jobb. Jag blev erbjuden att ingå i en servicegrupp inom kommunen som kommer att ha hand om dels den kylda maten och inköp (som Mattias, min fd arbetskamrat & en kvinna som heter Christel har hand om nu) och dels att städa och köra tvätt. Om jag fattade det hela rätt. I gruppen kommer det att vara de 2 personerna jag nyss nämnde, jag och en tjej till från jobbet som heter Evelina. Jag tackade ja direkt. Maggan sa att eftersom jag är mitt i varslet nu så är ju det här ett sätt att skjuta på det ytterligare och dessutom om gruppen blir kvar i kommunens regi och inte arbetet går ut på entrepenad istället så har jag ju jobbet kvar där sen. Och jag ska säga att det är så mycket som känns så BRA med det här. Det känns ROLIGT. Det känns som något helt nytt, men samtidigt är det inte skrämmande. Man känner till en del redan och att få de här arbetskamraterna är inte heller helt fel. Jag jobbar bra med både Mattias och Evelina, det vet jag ju sedan tidigare. Och jag gissar eftersom vi utför servicearbeten så blir det lite andra arbetstider än jag har nu. Kanske att jag t.o.m. inte behöver jobba helger mer? Och att jag aldrig behöver fundera....

....Lillen ramlat! Skadat armen! Hejdå!

1 kommentar:

Milla sa...

oj. vad kul! :D vad glad jag blir för din skull. vet hur det är att gå och oroa sig för det där med jobb hela tiden. är evelina också två/treåring redan?