fredag 12 december 2008

Idolfinal.

Kom precis in efter sista promenaden med Tyson för idag. Jag hann visst precis till de sista minuterna av Idol 2008. Snart får vi veta vem av de två finalisterna som blir årets vinnare. Alice eller Kevin, frågan är: Vem vinner? säger Peter Jihde. Jag hoppas (och tror) att Kevin vinner. Visst är Alice duktig hon med, men jag tycker att hon är så tråkig på något vis. Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är. Alldaglig kanske är ett ord som kan beskriva det. Jag känner inget med henne när hon sjunger, men med Kevin får man liksom dela hans glädje på något vis. Jaja, nog om det nu. Det låter nog som att jag har följt Idol väldigt inbitet, men det har jag inte. Följt det har jag ju gjort, men långt ifrån fanatiskt.

Det var ganska kallt ute nu när jag var ute, fast jag kanske tyckte att det var värre än det egentligen är för att jag glömde mössan och inte hade några långkalsonger. Men det var fint. Jag älskar när det är som det är nu. Allt är så mycket tystare och mer ombonat när snön ligger. Och det finns inte mycket som slår snötyngda träd... Gud så vackert!

Nej, nu ska jag dricka upp min öl som jag började på tidigare ikväll. Och höra vem som vinner Idol. Sen börjar det nog bli läggdags om vi ska gå upp till luciamorgon som börjar klockan 7:00 i SVT2 imorgon.

2 kommentarer:

Marie sa...

Kommer säkert också vara vaken i morgon så jag kan se luciafirandet. Första gången jag kommer göra det i såna fall :-p

Tessan sa...

Ja, det är ganska mysigt faktiskt.