onsdag 5 november 2008

Bebis.

Idag fick Caroline och Johan sin lilla bebis då. En flicka, men det visste de redan att det skulle bli. Och Jonathan har fått sin lillasyster. Det är dock allt jag vet så här långt, hörde det på jobbet ikväll. Undrar om det blev en Linnea eller om den lilla fick något annat namn? Hur som helst, ett STORT GRATTIS!! Och VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN!!

Något annat som hänt idag är att Botvid blivit opererad. Det ska ha gått bra, enligt vad svärföräldrarna sa när Peter pratade med dem. Då hade han kommit hem igen och det enda var att han (såklart) var lite groggy fortfarande efter narkosen. Är allt vi vet annars.

När jag åkte hem från jobbet nu ikväll så mötte jag polisen uppe på Orrby. De svängde ut före mig och sedan stod de högst upp vid "Hotellbacken" som jag kallar det. Där tyckte jag även att det stod en vanlig personbil snett upp på gräsmattan på höger sida. Säkert någon som kört av eller så då det är väldigt halkigt ikväll. Vad jag kunde se så verkade det inte vara något allvarligt iallafall. Vi får väl se om det är något som omnämns i tidningen imorgon eller övermorgon.

Nä, nu ska jag göra min lilla bloggrunda och sen är det läggdags för mig. Är en ny arbetsdag imorgon.

Inga kommentarer: