söndag 30 november 2008

1:a advent.


Idag kom mina nya gardiner från Jotex. Har köpt ett par till köket (se bilden vad fint det blev!) och ett par som jag tänkte ha i hallen nere. Men de sistnämnda har jag inte ens packat upp än. En sak i taget. Nu är iallafall köket nästan julfint och klart.

Jag började "pynta" lite i fredags, men jag är långt ifrån färdig. Jag har inte ens fått upp alla ljusstakar och stjärnor än trots att det är första advent idag. Men men, det kommer det med. Jag tar lite i taget ända fram till jul. Min privata deadline för julpyntet ligger på Lucia så jag har ett tag till på mig.

Har börjat lite smått med julkorten också. Det känns skönt att ha lite tid på sig när man ska leta adresser och ha sig. Vi får se hur många det blir i år.

Julklappar har jag inte kom igång med alls. Iallafall inte köpt några. Men jag har åtminstone kommit på lite VAD jag ska köpa så det är ju en liiiten bit på väg iallafall. Sen är det ju det här med alla födelsedagarna i december också... Peter är först ut med sin födelsedag som är på onsdag redan...

2 kommentarer:

Anonym sa...

guud vad snyggt...

Caroline sa...

Hehe jag är KLAR med mina julklappar jag.. (LIPAR) hehe