söndag 16 november 2008

Godis är gott.

Sitter och mosar i mig Maltesers. Gud så gott... Har varit sugen på det länge nu och idag slog jag till när jag såg påsarna ligga där vid kassan och ropa på mig. Köööp, baraaa 40 kronor för tvååå, köööp nu! ropade de. Jajamensan! sa jag. Och det var lika gott som jag hade föreställt mig. Ibland är det ju inte det. Men det var det idag. Mmm... *njuta*

Annars är jag så där onormalt trött idag med. Höll på att somna runt 17:15 eller nåt, men ryckte upp mig och gick ut på en promenad med Tyson & mamma. Det var kallt till att börja med och jobbigt att gå ut, men som vanligt skönt bara vi kom iväg. Och nu kan jag bara sitta här resten av kvällen om jag vill eller somna eller vad som helst. Är bara så skönt!
Sista promenaden med Tyson för dagen får Peter ta. Det orkar han nu. Visst är han lite öm fortfarande efter han brutit revbenen, men han är ändå i stort sett bra. På onsdag börjar han jobba igen efter sjukskrivningen.

Och imorgon ska jag försöka få tag på Maggan då. Jag har bestämt mig. Jag har alltid bara varit tyst, men den här gången måste jag stå upp lite för mig själv. Jag har flera frågor jag måste ställa som jag inte har svaren på fast vi har "pratat". Sen, beroende på vilka svar jag får, så kontaktar jag facket och frågar hur saker och ting egentligen ska gå till.
Jag VET att jag kommer att bli uppsagd i vilket fall då jag inte har utbildningen de vill ha och sånt, men det kommer nog ändå att kännas bättre när jag har gjort det här. Jag kommer att kunna gå därifrån lite rakare i ryggen.

3 cigg är vad jag konsumerat idag igen. Den senaste runt 15-tiden. Är rejält sugen nu, men jag ska verkligen försöka att inte röka mer alls idag. Får trycka i mig några Maltesers till istället. Och några till. Och några till. (Herregud, nu kommer jag att få börja banta istället när jag äntligen blivit av med rökningen sen :P)

1 kommentar:

milla sa...

tycker verkligen synd om dig som oroar dig så för jobb. hoppas samtalet med maggan går bra. lycka till!