söndag 4 januari 2009

Skit (är vad det är).

Och så var det snorkallt (alltså så där kallt så eventuellt snor fryser i näsan) igen. Huuu... Är ungefär 10 minusgrader idag och skulle bli mellan 10-15 imorgon enligt väderkartan. Fast man ska väl inte klaga, är visst 25 på andra ställen i landet...

I dag har vi varit hos mamma och ätit hennes underbart goda fläskfilégryta. Annars har det inte hänt så mycket. Låg i sängen till nästan 11:45 tror jag. Masade mig upp när Peter frågade om jag ville ha smörgås och gick upp och gjorde i ordning åt mig. Då följde jag efter för jag ville inte äta i sängen.

Jag mår inte bra. Jag skulle ha jobbat imorgon kväll och dagen på tisdag, men jag ringde förut och sjukskrev mig. Det går inte. Jag tror inte att jag klarar av att jobba något precis just nu. Jag är trött, mår illa, känner mig nästan lite yr emellanåt, är förstoppad ena stunden och har gaser medan jag andra stunden har diarré. Förlåt för att jag är så ingående, men lika bra att tala om allt ju :P Plus att jag fryser och svettas om vartannat (men mest fryser tror jag). Och förutom det fysiska så är det något psykiskt som inte är riktigt bra heller. Någon gnagande motvilja mot allt.

Så nu är jag sjukskriven i två dagar och sen har jag ju redan tagit ut en veckas semester också, så jag blir hemma ett tag. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre tills det är dags att börja jobba igen nu då...

Och jag undrar verkligen när jag ska orka att städa undan julen *suck*
Ja, städa överhuvudtaget. Det ser ut som fan här.

4 kommentarer:

Marie sa...

Säg till Peter att han får ta och städa lite. Något ska han väl kunna göra i alla fall :-p
Och hoppas du mår bättre snart, inte kul att må dåligt på alla sätt och vis så där.
kram på dig

Tessan sa...

Visst städar han om jag ber honom, men jag tycker alltid att han fuskar så förbannat... Så då kan man nästan lika gärna göra det själv från början... Eller åtminstone tillsammans med honom.

CarpeDiem sa...

:) de där takterna känner jag igen :) (är likadan innerst inne skulle jag tro) Hoppas du mår bättre snart. *kramar om*

Jessica sa...

Skönt att du får vara hemma & vila iaf....