onsdag 3 juni 2009

Tänkt för mycket.

Spelade alfapet med Marie igår kväll innan läggdags. Det var riktigt roligt, var nog iallafall 100 år sedan sist :P

Sen hade jag svårt att somna. Jag har så mycket som jag ligger och tänker på och det ökade ju så klart på med brevet från Försäkringskassan igår. Jag försöker att inte lägga för stor vikt på det, men man kan ju ändå inte låta bli att irritera sig... Sen tänker jag på veckorna jag har kvar att jobba för jag vill verkligen inte mer alls. Det är inte särskilt många dagar egentligen och det kommer att gå bra, men som jag skrivit för ett par veckor sen så är det så mycket som är psykiskt jobbigt runt jobbet nu och jag skulle inte tro att det har ändrat sig när jag kommer tillbaka till veckan heller...

Och jag tänker på en massa andra saker. Sånt som behöver tas tag i och göras här hemma t.ex. Det är ganska mycket som hänger i luften innan bebisen kommer. Och det är också något jag tänker på. Just att det kommer en bebis. JAG ska ha TVÅ barn. Jag är överlycklig, men emellanåt blir jag livrädd... Fixar jag detta? o.s.v. o.s.v. Jag vet att jag ofta oroar mig innan saker som jag inte kan föreställa mig hur det är men att det oftast går bra sen. Det var ju likadant när jag skulle ha Robin också, jag var lika rädd då men det har jag ju klarat av. Och jag VILL ju ha ett barn till, det är inte det.

Och om det inte blir några komplikationer så kommer jag att ha en vaginal förlossning den här gången. Det blir första gången för mig i så fall, då Robin kom till världen genom snitt. Det skrämmer mig också en del.

Plus säkert tusen andra grejer som kryper innanför skinnet på mig och då särskilt när jag går och lägger mig. Men vissa kvällar mer än andra. Som igår då.

Nu ropar det "Fääärdig!" från toa så det är bäst jag går :P

3 kommentarer:

MammaSusan sa...

Känner så igen mig just nu, jag har också smått panik emellanåt över att vi faktiskt mkt snart kommer att ha 2 barn & jag vet ju egentligen att vi kommer att fixa det hela galant, ändå kommer hjärnspökena som ett sätt att undemedvetet förberda sig antar jag.
Mest är det flygresan jag oroar mig för & allra helst hemresan med 2st busfrön

BusNova sa...

Men du, det kommer gå så bra så (är ju nybliven 2 barns mamma) visst är det läskigt tanken med två barn, men du kommer att fixa det, det blir så självklart när lillen kommer liksom... Du kommer klara det bra!!!!!

Caroline sa...

Du klarar det ska du se... Du är stark.. Kram