onsdag 3 juni 2009

Bebiskläder.

Beställde de första bebiskläderna från Ellos igår. Känns rätt att börja samla på sig litegrann nu. Det ska bli så spännande när jag får hem dem. Tänk att man äntligen får köpa bebiskläder igen, det finns nog inget roligare att lägga sina pengar på :P Barnkläder är så klart också roligt, jag älskar att köpa kläder till Robin, men just bebiskläder är nog allra roligast ändå.

Det är lite svårt att köpa kläder när man inte vet könet än tycker jag, men jag tycker nog att kläderna ovan är ganska unisex va? Sen får man ju komplettera med lite mer färg och fina detaljer när bebisen kommit =)

Tror att jag ska gå igenom utbudet på H&M också och se om jag hittar något roligt. Men först ska jag kolla upp hur mycket jag har kvar att betala där från tidigare beställningar. Annars får jag nog försöka att betala undan lite först, särskilt nu när jag startat ett konto hos Ellos också...

3 kommentarer:

Caroline sa...

Jätte fina kläder...

MammaSusan sa...

Fina kläder :-)

Ja visst är det roligt att handla, när vi väntade fröken köpte vi alldeles förstora kläder 68-74 visade sig att hon hade 56-62. Denna gång har vi faktiskt inte köpt ett plagg ännu, ska försöka hålla mig till BB & då blir det bråttom innan avresa.

BusNova sa...

mysigt att förbereda