torsdag 25 juni 2009

Ditt och datt.

Är bara hemma på en liten mellanlandning nu efter jobbet. Ska alldeles strax gå bort till dagis och hämta Robin, men eftersom de äter mellanmål 14:30 så väntar jag lite så han hinner färdigt.

Strålande sol och riktigt varmt idag med, men jag känner mig faktiskt ganska pigg. Och nu är arbetsveckan slut med så man är glad för det =) Härligt med 3 dagars helg. Och det fina vädret skulle ju hålla i sig.

Imorgon ska jag åka till veterinären med katten för att få henne vaccinerad och så ska det göras en seniorkontroll på henne. Vi får väl se hur det går :P Hos veterinären så är hon ju en riktig gremlin, så jag har nästan på känn att de får söva henne för att kunna titta igenom henne ordentligt...

På lördag kanske det blir en sväng till IKEA för att titta på möblemang till badrummet. Skojigt värre =) Tror att Jim skulle försöka hinna med att lägga in mattan imorgon eller på lördag. Det händer faktiskt lite även om man tyckte att det gick väldigt trögt först...

Nej, nu ska jag skynda mig att se om det hänt något i era bloggar och sen ska jag hämta min lille snuttepôjk. Blir nog bad hos farmor & farfar för hans del sen. Vi får se om en annan kanske också orkar slänga sig i en stund, jag har inte bestämt mig än.

Svettiga kramar till er alla!

1 kommentar:

Marie sa...

Blev det nåt dopp i poolen för dig nu då? :p