tisdag 2 juni 2009

Avslag.

Nu är jag både ledsen och förbannad. Jag fick ett brev från Försäkringskassan idag med avslag på min ansökan om havandeskapspenning. De anser inte att mitt jobb är tillräckligt fysiskt krävande... Say what?!! Vad fan vet dom... Och de har verkligen mage att jämföra att städa i människors privata hem med vanlig kontorsstädning. Det tycker iallafall JAG är STOR skillnad. Men jag har författat ett brev nu och ska tala om det för dem också, så jag hoppas de kommer på andra tankar.

Gå hem kommer jag att göra i vilket fall den 2/7, men jag vill ju hellre göra det med havandeskapspenning än att behöva nalla på föräldradagarna...

5 kommentarer:

MammaSusan sa...

Tråkigt =( är dock inte förvånad det är FK i ett nötskal finns även andra myndigheter som kan styra & ställa hur som genom att bara läsa dokument.

Hoppas det löser sig!

Marie sa...

Så irriterande :-( Hoppas de tar ditt svarsbrev på allvar och tänker om allt ihopa

Vicki sa...

Det är väl skillnad på att städa hemma hos sig själv och gå i sin egen takt mot det andra. Ja alltså måtte de ta till sig ditt brev för detta ska du inte behöva ta!

BusNova sa...

Fk är så störda, klart du ska ha havande penning, jisses, hoppas du får rätt........

mizzaja sa...

Icke förvånad dock, har mer än en bekant med svårare jobb än städ, typ lyft och sånt som inte får något. Så är läget med fk just nu. Trist i alla fall