söndag 14 juni 2009

Söndag.

Aaaah, sköna sängläge!

Igår åkte jag iväg med farsan på cruising i Arvika då. Det var ganska dött där, antagligen pga vädret. Vi tog Lincolnen och åkte iväg strax före klockan 18. Sen var vi hemma i Grums runt 21:30 igen. Men det är ändå roligt att komma iväg. Skönt att åka bil tycker jag om inte annat och det finns ju alltid någonting att se även om det inte är så många andra bilar och man hinner gå igenom dem ganska snabbt.

Idag har jag inte gjort någonting alls heller. Börjar bli ganska vanligt nu... *suck* Orkar inget, men blir ändå så less på mig själv när jag inte får tummen ur att göra något vettigt...

Och imorgon är det arbetsdag igen. Tar som vanligt emot som fan. Om inte extra mycket den här veckan... Min arbetskamrat har semester och jag får en vikarie med mig som jag inte vet alls hur eller vem hon är. Det kommer givetvis att gå jättebra, men jag tycker ändå att det känns jobbigt. Det är väl mest för att man ska "lära" någon annan jobbet och visa så det går rätt till och så där som det känns jobbigt. Men det får väl komma som det kommer.
Nu har jag bara två och en halv vecka kvar att jobba iallafall. 10 arbetsdagar sammanlagt för min del. Underbart!! Jag kan inte vänta nog!

1 kommentar:

Marie sa...

Du har ändå tur du..jag får jobba ensam i morgon plus att det kommer 5 "nya" sommarjobbare som jag ska säga åt vad de ska göra *suck*
Men jag förstår hur du menar med det där att behöva lära ut en ny.

Sov så gott nu :-)