fredag 31 juli 2009

Kvällspromenad och morgondag.

Oj vad snopen jag blev nu när jag kom in och fick se att klockan var typ 21:20. Det var mycket mer än jag trodde. Jag fick med mig Jessica på promenaden och jag tror vi gick runt kanske 19:45 så vi har varit ute ganska länge ändå. Trodde inte jag skulle orka så pass långt, men det blev en bra runda till slut ändå. Ungefär som vi brukat gå "förr". Det känns, men det var väldigt skönt också. Nu blir det till att sitta med fötterna i högläge resten av kvällen och höja upp fotändan på sängen när jag lägger mig.

Imorgon blir det dop på förmiddagen (ett kusinbarn till Peter som ska döpas) och på kvällen tror jag vi ska grilla och se på film med svärföräldrarna. Ha lite myskväll så där. Det ska nämligen vara "gatufest" här precis utanför så vi tänkte fly fältet lite då vi inte är särskilt sugna på att vara med. Jag tror att Tyson skulle bli ganska nervös också av att ha en massa folk utanför hela kvällen så det är bättre att vi inte är hemma.

Trevlig fredagkväll på er!

4 kommentarer:

Marie sa...

Säger du det får jag väl tro på det för mammor ljuger ju aldrig *ler* Men feg är jag i alla fall, för jag törs inte pröva.

Marie sa...

Dumt att utbildninigen inte finns i Karlstad eller på distans. Då hade det varit lättare.

Marie sa...

Ja precis

Marie sa...

Hoho vart har du tagit vägen?