fredag 3 juli 2009

Kattmat & badrum & annat.

308:- kostade Lizas mat den här gången. 308:- för 1,5 kg torrfoder och 4 små burkar med blötmat. Burkarna kostade 22:-/styck... Men men, det är ju bara så det är. Det får väl kosta. Så mycket som Liza skänkt oss genom åren så är hon ju värd det. Vi får väl se hur länge den här omgången räcker, det kanske inte blir så dyrt i längden ändå. Iallafall så blev det lite billigare än jag tänkt mig ändå, så det är ju positivt...

När vi kommit hem från stan igår så gick vi till Järpegatan ett tag och satt ute där. Robin hjälpte Maj-Britt att vattna blommorna och duschade med slangen. Han hade jättekul =) Var nog härligt att svalka sig efter en varm dag då det inte blivit något annat bad för honom alls igår. Sen gick vi in till mamma och duschade och fick kvällsmat.

Jim har satt upp tapeten i badrummet nu och det är bara bården upptill som fattas. Det fixar han i eftermiddag. Sen är det kanske klart? Jag vet inte riktigt eller om det är några mer detaljer kvar kanske. Det går framåt iallafall. Gud så skönt det ska bli att få eget badrum igen och kunna duscha när man vill och hur ofta man vill. Kan man iof i stort sett nu med, men då måste man ju gå hemifrån också och det är kanske inte så lockande alltid... Men det närmar sig nu att det kan återgå till det normala =)

Undrar vad man ska hitta på idag? Verkar bli så där hett och jobbigt idag med. Funderar på om man skulle ta och gå bort till svärmor och bada i poolen om inte hon har något annat för sig. Jag skulle inte tro att Robin har något emot det iallafall, det lilla blötdjuret :P Vi får ringa henne och höra hur läget är.

Skönt att det är fredag idag. Så får man några lediga dagar med Peter i helgen. Och sen jobbar han bara nästa vecka innan han går på semestern. Det blir mys det =)

Ha det så gôtt alla!

1 kommentar:

Marie sa...

Kan ju vara därför också :p men jag mest bara lust att dra nåt gammalt över mig och inte komma fram på ett bra tag.