fredag 17 juli 2009

Bebbe på g.

Idag har jag redan hunnit med ett besök hos barnmorskan. Allt verkade bara bra från bebisens hjärtslag till mitt blodtryck och det känns ju skönt. Och mitt blodvärde hade ökat igen från 120 till 124 vilket också tydligen var jättebra. Hade en annan barnmorska idag då min ordinarie har semester så snacket blev lite annorlunda. På ett bra sätt. Jag gillar väl den barnmorskan jag har, men jag tycker ändå att hon är lite "mesig" på något vis. Den här var lite mer rejäl i sina frågor och undersökningar. Kändes bra.

Så kollade hon upp när i graviditeten Robin föddes (5 dagar före bf) och sa att det med stor sannolikhet kan bli så den här gången med, att jag inte behöver vänta fullt tiden ut. Nu fick man inte alls ytterligare lite ångest då om allt man vill hinna få klart innan :P Hehe, det blir nog bra. Bebben får komma när den vill bara det är runt bf-datumet och inte nästa vecka. Beräknat är det annars 45 dagar kvar idag. Vi får väl se om det stämmer eller om barnmorskan har rätt i sina aningar. Det märks om ca 45 dagar :P

Sen vägde jag mig också och räknade ut att jag gått upp ca 11 kg hittills. I februari låg vikten på 76,7 kg och idag vägde jag 87,5 kg. Ska bli spännande att se hur det slutar. När jag gick med Robin gick jag upp hela 19 kg.

Annars idag blir det röj, men inte röj som i fest eller party, utan röj som i slänga skräp och städa. Peter, Robin och Morgan ska köra till tippen och jag ska ta ett stadigt tag om städredskapen här hemma. Vila lite först och sen kör vi igång om nån timme. Turligt nog känner jag mig faktiskt ganska motiverad idag och hoppas på att få mycket gjort. Ju mer jag får undan idag desto lugnare kan jag ta det i helgen, som jag annars också tänkt avsätta för städning. Förutom cruising i Arvika imorgon kväll... =)

2 kommentarer:

Marie sa...

Spännande :-) Den här gången ska jag höra när du skickar sms till mig :p

Marie sa...

Ja det funkar det med *s*