onsdag 8 juli 2009

Living and Room.

Sitter och tittar lite halvhjärtat på Förlossningskliniken på TV4 Fakta och kikar runt i bloggvärlden samtidigt. Robin sover och Peter sitter vid sin dator nere. Bebben i magen är lugn och snäll.Kom hem för ca en halvtimme sedan efter att ha varit på ett s.k. homeparty som Caroline höll hos sin mormor. Living and Room heter företaget och säljer inredningsprylar. Fanns hur mycket fint som helst, men man kan ju tyvärr inte köpa allt. En del saker är riktigt dyra också, medan andra är mer överkomliga. Jag köpte iaf en skål/vas i form av en snäcka (den på bilden ovan) och ett 2-pack med svarta blockljus som jag fastnade för redan igår när jag såg dem hemma hos Caroline. Har tänkt att ha grejerna i badrummet sen när vi införskaffat hyllor och så där dit. Känns lite extra kul att köpa lite fint att inreda med nu när det är helt nytt.
Fanns flera andra saker jag hade kunnat tänka mig att köpa också som sagt, men det handlar ju lite om pengar också... Blev lite sugen på att kanske ha ett party jag med framöver, men jag får fundera lite mer på det.
Tack för en trevlig kväll, Caroline, och för att du bjöd mig.

Det var skönt att komma hemifrån lite iallafall och umgås med andra vuxna bara en liten stund. Jag är glad att jag åkte iväg och även om jag inte är helt pigg psykiskt nu heller, så mår jag ändå lite bättre. Man har fått lite andrum och tänkt på något annat än bara vardagen en stund.

Bara två dagar kvar nu, sen har Peter semester och vi blir lediga tillsammans ett tag. Det ser jag fram emot.

1 kommentar:

Vicki sa...

Ja, det beror på att jag ibland sparar i utkast när jag t ex känner att jag vill skriva nåt men inte vill eller orkar publicera det just i den stunden, så du ligger inte långt efter så sett, den tiden jag skriver är den som står även om det blir publicerat efteråt ibland.
Tusen tack, ja det känns väldigt tungt. Ja, nu vet du angående uppdateringen =) Hoppas det mås bra med dig/er! Många kramar