torsdag 30 juli 2009

Besök på MVC.

För många av er så är inte klockan 7:30 särskilt tidigt, men usch vad trött jag var när klockan ringde då... Klockan var närmare 8:10 innan jag fick för mig att komma ur sängen och 8:45 skulle jag vara hos barnmorskan. Men jag hann dit med 5 minuters marginal t.o.m. så det var ju lugnt.

Fick träffa en tredje barnmorska idag, då min ordinarie har semester. Och denna var riktigt bra att prata med hon också. Jag gillade att hon förklarade och beskrev så mycket, och berättade lite "historier". Allt verkar vara bara bra med bebisen. Magen växer som den ska och bebisen verkar ligga med huvudet neråt. Mitt blodtryck är bara bra. Bebbens hjärtljud på över 140 talar för en liten flicka om man ska tro på talesättet. Det ska bli så spännande att se vad det är för kön, då mycket talar för en flicka den här gången. Om det stämmer vad man tror.

Nu ska jag och Robin snart krypa ner i hans säng och se på någon film. Han ville det sa han när vi gick upp i morse för han är också trött idag. Fast jag kommer nog inte att titta så mycket, jag kommer nog att slockna och sova nån timme istället :P

1 kommentar:

BusNova sa...

Skönt allt é bra