fredag 24 juli 2009

Ganska pigg.

Idag känner jag mig ganska pigg och det borde jag faktiskt göra också. Jag har nog sovit i 11 timmar eller så (med undantag för 2 toalettbesök i natt). Jag hade lite svårt att somna först igår kväll då vi hade en stor nattfjäril i sovrummet som fräste omkring och krockade med tv:n hela tiden och så där. Och ingen katt i sikte så klart, hon som alltid brukar komma och lägga sig hos oss annars... Peter hade somnat och jag orkade bara inte gå upp och fånga den, så jag var lite rädd att den skulle komma och flyga på mig. Men jag drog upp täcket till öronen och somnade väl till slut. Men det var jävligt varmt åt mig också...

Robin har sovit hos svärföräldrarna i natt och jag har bara kopplat av. Peter och jag hyrde film igår (Yes man med Jim Carrey) och gottade oss med chips och dricka, vardag som det var. Tog det lugnt och låg på varsin soffa och såg på tv sen när filmen var slut.

Idag vaknade jag strax efter 11:30 och drog mig några minuter i sängen med Liza & Tyson. När jag väl orkade masa mig ur sängen så tyckte Liza att det var dags att fånga och äta upp nattfjärilen idag istället. Tack för den... :P

Nu har jag nyss ätit "frukost". Och så ska jag göra mig i ordning för att åka bort till svärföräldrarna och sen vidare till stan med dem och Robin. Peter är redan färdig. Han har som vanligt varit uppe mycket längre än mig och har både hunnit med att måla en omgång på lilla toaletten och duscha.

I stan ska vi köpa kläder. Vi ska på dop den 1/8 och då behöver vi ha något nytt, särskilt jag som inte har så mycket finkläder som passar just nu. Sen är det ju möjligt att jag och Peter ska på bröllop den 29/8 också (om inte bebisen kommer då) och då är det ju bra om man har något att ta på sig. Vi får väl se vad vi kan hitta.

Nej, är väl bäst att jag sätter fart... Adios!

2 kommentarer:

BusNova sa...

När hade du Bf? eller har ska man väl säga

Tessan sa...

31 augusti, så det är ju bara ett par dagar mellan bröllopet vi är bjudna på och bf. Och man vet ju aldrig så noga när bebben bestämmer sig för att kika ut.