tisdag 7 juli 2009

Denied.

Jag fick avslag på min ansökan om havandeskapspenning igen idag. *suck* Jag fick ett långt brev på 3½ A4 med en massa dravel om att mitt arbete inte är tillräckligt fysiskt krävande och inte nedsätter min förmåga att arbeta med minst en fjärdedel och bla, bla, bla. Man kan överklaga igen, men jag fattar ju att det inte är någon idé efter att ha läst skiten de skickat till mig den här gången. Så det är väl bara att bita ihop... Jag blir så förbannad bara... Och ledsen. De känns så kalla och omänskliga tycker jag. Som om en robot skrivit breven man får. Usch...

Men men, nu är det över iallafall. Jag behöver inte gå och undra mer. Jag får ta det som det är och ta ut föräldradagar istället. Huvudsaken är väl ändå att jag får vara ledig och jag får försöka att njuta av det. Nu är det ju som det är och det blir ju inte bättre av att man går runt och irriterar sig. Även om det är svårt att låta bli. Men jag ska iallafall försöka att inte låta det förstöra min ledighet och njutningen av att vara gravid.

Dumma jävlar...

1 kommentar:

Marie sa...

Ja vilka dumma jävlar :-( Klart som fan att du har ett krävande och tungt arbete.

Tur att du har föräldradagar att ta ut då men det är väl kanske inte så roligt att behöva ta av dom just nu heller eller?