tisdag 21 juli 2009

Och så var det det här med rubrik...

Sitter i soffan och slappar och zappar. Det är ju hur dåligt på tv som helst nu för tiden... Tur att man har datorn istället många gånger.

Så vad har hänt idag då?
Jo, vi har varit en sväng på IKEA och där fick Robin vara i lekrummet medan jag och Peter gick in och handlade. Det var första gången vi lämnade honom där och det gick hur bra som helst. Tror han hade riktigt kul och han lyckades få en lekkamrat också som han hade roligt med. Idag handlade vi några fler krokar till badrummet och två set med nya sängkläder. Inga större grejer alltså. Det var mer ett förströelsebesök vi gjorde kan man säga.

I eftermiddag har Nettan och David varit här en stund och hälsat på. Robin pratade om David igår, de hade ju så roligt när han var med Peter hem till dem förra veckan, så idag ringde vi för att se om inte de kunde komma hit och leka lite. Vi känner ju inte så där jättemånga med jämnåriga barn så det är roligt för Robin om han kan få någon mer lekkamrat att träffa utanför dagis ibland. David är 5 år och de verkar leka jättebra ihop. Det känns kul tycker jag =)

Ikväll tog jag ett långt bad på lite drygt en timme och kopplade av lite. Fick ett jättefint "badset" eller vad man ska kalla det av Marie & Malin igår, så idag provade jag skumbadet. Jag fick inte till så mycket skum, men det luktade gott iallafall. Och nästa gång jag badar så ska jag testa badsaltet tänkte jag. Blir nog mys det =) Var en toppenpresent att få nu när vi har det nya badrummet och framför allt det nya badkaret.
Jag ska lägga upp en bild någon dag också på det (nästan) färdiga badrummet. Jag kom på att jag har ju inte gjort det än trots att det varit klart ett tag nu. Vi får väl se när jag får tummen ur.

Nu funderar jag på om jag ska ta och trycka i mig den sista tårtbiten som står i kylskåpet och skriker på mig. Det lutar åt att jag kommer att lyda den... :P

Ha det gôtt!

1 kommentar:

Marie sa...

Kul att du tyckte om badgrejerna :-)