söndag 5 juli 2009

Shopping.

Igår var vi in till Karlstad och shoppade badbrumsgrejor. Vi började på IKEA, sen vidare till OBS och efter det till Stuvbutiken. På IKEA blev det ett stort handfat med en mörk kommod under och sen stor spegel som vi ska ha en ramp med lampor över. På OBS blev det ingenting, vi tänkte först kanske köpa toastol och badkar där bl.a. men det fanns inte så mycket att välja på och svärfar föreslog då Stuvbutiken. Vilket var tur, för där handlade vi en massa :P Badkaret var dyrt, 10.000:-, men vi fastnade båda för det ganska direkt och sa att vi lika gärna kunde kosta på oss. Och ett badkar ska man ju ha länge. Och sen visade det sig att de inte hade det badkaret inne, mer än visningsexet i butiken men det kunde vi få köpa till reducerat pris sa killen som sålde oss grejerna. Peter prutade ner det till så mycket som halva priset och vi betalade alltså bara 5.000:- istället. Det blev till och med billigare än om vi hade köpt ett badkar på OBS som vi inte ens gillade! Så nu får man vara nöjd, det väger ju upp litegrann iallafall från oturen vi hade med tapeten :P
Sen köpte vi 2 toastolar (vi ska ju göra om lilla toaletten nere litegrann också), ett litet handfat med kommod och spegelskåp, blandare till badkar och handfat. Och allting med badkaret kostade nu bara ungefär 15.000:- så vi kände oss väldigt nöjda när vi åkte därifrån. För på blandaren till badkaret hade de satt ut fel pris, men vi fick den till det typ 500-700 kr billigare felaktiga priset och så fick vi 10% rabatt på två av smågrejerna har jag för mig. Det gjorde väl inte så många kronor, men alltid något.

Idag ska vi börja möblera. Peter och svärfar ska in till Biltema på förmiddagen och köpa lite rör och sånt som fattas bara. Jag tog hem våra shampoon och så från mamma igår, ifall att det faktiskt kommer att bli så pass klart att vi kan börja bada hemma från och med ikväll.

Själva renoveringen är nästan klar. Det är en fog som ska svetsas över dörren och så är det listerna runt fönster och dörr som fattas. Och så ska det väl målas i fönstret lite, men annars är det så gott som klart. Jim behöver bara komma en gång till nu och det kan han göra även om vi "flyttat in". Känns så skönt! Det är så roligt med nytt =)

Kanske lägger in någon bild ikväll.

2 kommentarer:

MammaSusan sa...

Oj vilken tur ni hade!! Då är det extra roligt att shoppa =)ska bli roligt att få se bild på de färdiga badrummet!

BusNova sa...

Du måste ju lägga upp bild när det é klart, spännande!!!!!1 Halva pris på badkaret inte illa;)