tisdag 28 juli 2009

Tröttast.

Idag är jag trött som fan. Jag har sovit sämre än sämst i natt. Jag lade mig 21:30 redan och så kollade jag på Beck-filmen som var slut typ 23:45 eller något. Jag hade verkligen tänkt mig att somna lite tidigare än jag gjort ett tag nu, men det sket sig ju så klart. Big time. Jag låg säkert och vred mig i ett par timmar eller så. Till slut orkade jag iallafall somna, men så klart så var det ett sådan natt som Robin kom in till oss. Det händer väldigt sällan nu för tiden, men just i natt var det så klart dags. Och så låg han och pratade och hade sig innan han somnade och trångt blev det så klart. Jag har magen och Robin börjar ju bli ganska stor kille. Sen när det väl blir morgon och Robin vaknar till ordentligt så är han varken tyst eller ligger stilla utan håller på med allt möjligt. I sängen så klart. Och jag frågar om han inte kan gå upp eller vara på sitt rum eller så om han ska hålla på, men det går ju så klart inte. "Ska du vara här inne så får du låta mamma sova klart" säger jag, men det är helt omöjligt... Till slut tröttnar jag och släpar mig upp, jättetrött och på dåligt humör.
Jag sa till Peter idag att han får köpa en kista med lock till mig snart som jag kan få sova i. Då KANSKE jag kan få sova ut... Då skulle jag iallafall få vara ifred från utomstående faktorer. Men det är inte säkert att sömnen överlag skulle bli bättre, att det kryper i mig och att bebisen inte heller håller fred på sig där inne i magen gör ju inte saker och ting lättare. Eller att jag måste springa på toa 2-3 ggr under natten. Och när jag väl sover så sover jag oroligt många gånger ändå. Ja, det är inte lätt just nu...
Solen skiner iallafall idag och jag hoppas det håller i sig. Då kanske man vaknar till lite bättre iallafall. Igår var det så mörkt hela dagen tyckte jag så jag var nog ännu mer trött än vanligt (och ändå inte kunde sova på natten!).

Peter och Robin är iväg till Malsjö Trä och ska köpa bl.a. lister och dörrfoder till toaletterna just nu. Själv sitter jag och äter vindruvor och försöker vakna som sagt. Ska kamma igenom voffsingen så fort jag får ork så han är fin när vi åker till veterinären i eftermiddag. Han ska vaccineras idag.

1 kommentar:

Marie sa...

Gick det bra med vaccinationen? :-)

Hoppas du får sova bättre nu i natt då i alla fall. Inte kul och gå omkring som en zombie i tid och otid.