söndag 12 juli 2009

Liza & kotten.

Nu har även jag fått se en livs levande igelkott den här sommaren. Jag var hemma och städade när Peter & Robin ringde efter mig. De var ute och lekte borta vid skolan när Liza (som också alltid är med på allt överallt) hade börjat stirra och låta konstigt. Då hade hon fått syn på kotten. Så nu ville de att jag skulle ta med mig kameran och komma, vilket jag så klart gjorde.

Vet inte om det syns så väl, men här ovan är igelkotten precis bredvid Liza.

Den var så söt... =)

Jag vet faktiskt inte om jag har sett en igelkott så där förut. Jag tror inte det. Inte en vild iallafall. Så det känns verkligen jätteroligt. Jag fick t.o.m. tillfälle att faktiskt känna på den också och det var häftigt =)


Och så några bilder nedan för att visa att Liza som sagt alltid är med på allt... Här är vi på hemväg och Robin ville gå balansgång på staketet. Liza är så klart på. Till att börja med gick hon framför, men när Robin kom ikapp så ändrade hon sig och valde att gå bakom istället. Hur som helst, en sån här katt får man ju aldrig mer när hon en dag är borta...


Så man får nog säga att det här blev en riktigt bra "vanlig" söndag ändå. Och mycket bättre än gårdagens skitlördag. Dessutom har jag fått undan iallafall litegrann här hemma också så jag kan känna mig nöjd tills imorgon.

2 kommentarer:

Marie sa...

Igelkottar är skitsöta :-)

Mamma fick se en i förrgår när hon var på väg härifrån efter att ha följt mig hem :-)

KiA sa...

nahhh. gillar igelkottar:) de är så söta på ett näpet litet sätt:) Måste vara ett bra igelkott-år i år för jag tycker man hör och ser dem lite varstanns... vi har två stycken här utanför också där vi bor. Har inte sett dem , men hör dem varje kväll när de komemr fram för att leta maskar och annat gott.

och på tal på lilla Liza. Så där var min rasmus också:) skulle vara med överallt. Nästan som en hund (vilket många också trodde när man mötte folk ute) Kanske det som gör att man inte vågar skaffa ny katt, för man vet att nästa katt inte kommer vara som han...


kramar på er:)