fredag 24 juli 2009

Otäckt.

Kom hem från stan strax efter 17-tiden tror jag och så gick jag, Robin och djuren till mamma. Där har vi varit sen tills klockan var nästan 22. Jag är ganska sliten idag känner jag så det blir snart sängen. Lite trött i huvudet och mycket trött i kroppen och fötterna (fast igår slog det nog alla rekord med min svullenhet i fötterna, jag fick knappt på mig skorna när vi skulle iväg och hyra filmen, det var gränsfall).

Skulle mest bara tala om att boken jag beställde i onsdags morse kommit redan idag. Jag bläddrade lite snabbt i den när jag lirkat ut den ur paketet och vad tror ni var bland det första ögonen landade på? Jo, en otäck rubrik i stil med "Bristningar i ändtarmsöppningen" eller nåt... Hualigen... Törs man verkligen läsa den här boken och få reda på allt som kan hända vid en förlossning? Det kanske är bättre att inte veta ändå :P
Nej då, jag bara skojar, det är nog bättre att vara förberedd. På allt. Hur det kan bli. Ska försöka att få lite tid att börja läsa i den imorgon. Nu ikväll orkar jag bara inte.

Och jo, jag fick allt tag på en tunika i stan iallafall att ha till dopet, men byxorna jag köpte är jag osäker på nu om de verkligen var ett bra köp. Jag ska prova tunikan och byxorna ihop imorgon och se hur det känns då, annars får jag försöka att få mig ett par leggings eller så till veckan istället.

Nä, nu får det vara godnatt.

1 kommentar:

Marie sa...

Det kanske är bättre att läsa den innan man blir med barn :p fast då kanske man inte skulle skaffa några i och för sig *s*