söndag 8 mars 2009

Träffat gamla vänner.

Blev inget besök här från Sandra idag, men däremot så har vi träffats och käkat på GrumsPizzerian istället. Även Lill-Sandra och Jeremy var med, men tyvärr ingen liten Matheo för han hade somnat precis när de skulle åka. Hur som helst så var det trevligt och det kändes så bra på något vis att träffa båda Sandrorna igen. Det går ju som sagt så länge mellan gångerna. Det var ju egentligen inte så lång stund, men den var värdefull för mig.

Annars så sitter man här och väntar på att Robin ska komma hem. Han åkte hemifrån med sin farfar runt kanske 10:30 imorse. De åkte till Värmskog och åkte pulka och grillade korv över öppen eld. En upplevelse för lillemannen. Tror det är första gången han gjort det. Sen tog farfar med sig Robin hem till farmor och där är han alltså fortfarande. Vi ringde för en stund sedan för att höra om han inte skulle komma hem snart, men det hade han visst ingen lust med... Så de skulle komma så snart de lyckats övertyga honom :P
Det blir så tomt efter ett tag när inte grabben är hemma. Även om man passar på med annat, som idag då vi städat lite, jag har träffat Sandra & Sandra, vi har handlat och även passat på med lite andra vuxenaktiviteter som det inte finns så mycket tid för annars... Men efter ett tag vill man bara att han ska komma hem igen, hur mycket man än sysselsatt sig. Man saknar honom så lätt.

Nej, nu ska jag se om jag orkar fortsätta med lite småplock i köket eller om det ska få vara till en annan dag.

Hej svejs.

2 kommentarer:

Marie sa...

Har Robin haft en bra dag? :-)

Anonym sa...

Absolut, han var jättenöjd och supertrött när han kom hem =)