onsdag 19 augusti 2009

Väntar på dig.

Som tur är så har faktiskt mitt humör stigit successivt under dagen. Jag har tänkt mycket på hur mycket jag ändå har att vara glad för och från det att först Robin och sen Peter kom hem så har det också känts bättre.
Ikväll har även Jessica och Saga varit här en stund och det var faktiskt skönt att träffa en kompis ett tag med. Det var bra att Jessica ringde och ville komma. Vi drack lite te och pratade lite skit. Aldrig fel.
Sen är det roligt att barnen faktiskt kommit så bra överens och lekt så bra de senaste gångerna vi varit tillsammans. Robin var lite gnällig och grinig på slutet, men det berodde väl på trötthet antar jag. Man vet ju hur kidsen blir då. Men i det stora hela tror jag de hade kul ihop idag med och vi behövde inte direkt lägga oss i deras lek pga något bråk.

Imorgon ska jag bädda i spjälsängen och vagnen med sängkläder och lägga in kläder i byrån vi köpte i lördags. Jag har inte kommit till det än, men imorgon så =) Annars har jag inget planerat och tänker inte göra det heller. Nu ska jag bara ta de kommande dagarna som de kommer och försöka att inte tänka att jag "måste" göra nånting. Bara greja med lite små saker om det faller mig in. Utan tvång.

Bebben sparkar och knuffar där inne i magen. Det är både mysigt och jobbigt på samma gång. Det är ju helt klart mycket behagligare tidigare i graviditeten än nu när det är så trångt... Men det är ändå en häftig känsla av att någon finns och lever där inne. Det måste ju iallafall vara så nära en annan människa man kan komma, att ha den i magen... Inte undra på att man får så starka band till sina barn. Tänk att jag snart har två små människor att älska på det här starkaste av alla sätt! Det är så ofattbart på något vis, samtidigt som det just nu ändå är väldigt påtagligt.

Och gud vad jag är nyfiken på dig du nya lilla barn! Kom ut till oss snart nu så vi får se vem du är =) Vi är många som väntar på dig...

5 kommentarer:

Sandra sa...

Den luktade himmelen när den var i ugnen i alla fall men jag har inte smakat på den än :) Hoppas att bebisen kikar ut snart så att du kommer mer i balans igen, nu har ju inte jag nån egen erfarenhet men jag kan tänka mig att det är hemskt jobbigt såhär i slutet!

Marie sa...

Ja vi är många som väntar med spänning :-)

Tessan sa...

Sandra: Ja, jag tycker iallafall att graviditeten är väldigt mysig till en början, men ju närmare slutet man kommer desto jobbigare blir det. Det är inte alls lika gulligt på slutet :P

BusNova sa...

Underbart är det!!!!!! Njut den sista tiden av graviditeten snart har ni henne/honom hos er...

Milla sa...

Ååååh! Jag vill så hemskt gärna känna det där jag med.