onsdag 26 augusti 2009

Smärtsam dag.

Idag har jag verkligen haft (och har) ont. Och då menar jag ont. Både här och var, men mest i ena ljumsken och en del i magen. Jag känner ett ganska tungt tryck neråt i bäckenet och har haft som en molande mensvärk från och till. Snälla, snälla, säg att det är på gång nu! Om det inte startar snart eller åtminstone nån gång i natt så vet jag inte vad jag gör... För så som jag känt mig idag har jag inte känt mig på hela tiden. Aaah, vad det värker... ("Mensvärk"-värker, inte värkar, tyvärr).

Besöket hos barnmorskan idag var som jag trodde snabbt avklarat. Bebisens hjärtljud var uppe i 148 idag. Magens sf-mått var lite mindre än förut som jag fattade det, men det berodde på att bebisen "krupit" ännu längre ner i bäckenet och då blir ju magen så klart lite kortare. Inga konstigheter.
Den här graviditeten har jag gått upp ungefär 20 kg. Ungefär som med Robin alltså, då jag gick upp 19 kg. Det mesta sitter nog tyvärr på låren som det både känns och ser ut ;P Så här tung har jag aldrig varit i hela mitt liv, det är inte alls många kilon kvar till 100 om man säger så...

Imorgon ska kissekatten vara tillbaka hos veterinären för återbesök också. Är ungefär 2 månader sedan vi var där nu och proverna visade på hennes njurproblem. Nu vill veterinären se hur det har utvecklats och så där sen dess. Klockan 10:00 ska hon/vi vara där. Vi får väl se vad som händer i natt som sagt. Oavsett vad så kommer Liza iväg ändå, för pappa ska följa med och kan inte jag så åker han med henne själv.
Hon kunde aldrig bli kvitt problemen, men jag hoppas att värdena iallafall är oförändrade och att det gör sitt med specialfodret.

Ikväll blir det sängen tidigt för min del. Min kropp är helt slut =/ Skulle egentligen vilja ta mig ett riktigt varmt bad, men jag känner att det kommer att bli för jobbigt att ta sig upp igen. Det var verkligen gränsfall senaste gången jag badade. Så jag skiter i det. Ska äta nåt och sen börja dra mig mot da bed istället...
Ciao!

3 kommentarer:

BusNova sa...

Oj då, då kanske det startar snart håller tummarna.

Själv gick jag fem dygn hemma 6 hade ont innan W kom... :S

Lycka till när det väl é dags
Kram J

Milla sa...

Hoppas att bebisen är på väg ut nu! :)

Marie sa...

Ja nu håller vi tummarna för att bebisen tycker det är dags att komma ut :-)