lördag 22 augusti 2009

Nu blev det kvällen.

Det blev allt kvällen till slut. Och det börjar dra sig mot läggdags i det Johanssonska hemmet. Jag är otroligt nog sist uppe. Till och med djuren sover, om än att de är kvar här i vardagsrummet med mig. Tyson snarkar t.o.m. där han ligger i ena soffan.

Jag och Peter har sett på film nu ikväll, Night at the Museum 2 med Ben Stiller och Amy Adams. Den var helt okej. Lagomt lättittad så där när man inte orkar med något annat. Peter såg dock inte klart den, för idag var han den som inte orkade hålla sig vaken :P
Jag är också supertrött nu och klockan skulle lika gärna kunna vara 00:00 som det känns i mig.

Robin lade sig nån gång runt 19:30 gissar jag och sen har det varit tyst där nere. Det är skönt att det ändå funkar så pass bra runt läggdags med honom som det gör och nästan alltid har gjort. Iallafall sen han började sova i sin egen säng i sitt eget rum. Särskilt skönt är det nu när han faktiskt trotsar med i stort sett allt annat... Undrar om det är stora 4-årstrotset han hamnat i nu alltså, för han har en period igen då han inte alls är särskilt rolig... Han hör ingenting och gör han det så ska han ändå göra tvärtom. Och jag blir så arg. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och han är världens charmigaste och goaste, det är inte det, men ni som har med småbarn att göra vet nog hur det kan vara...
Särskilt nu när jag är gravid och trött så kan jag väl kanske bli lite extra frustrerad och arg också, då jag bara inte orkar liksom.

Nä, läggdags var det ja... Hoppas att jag får sova lika gott i natt som jag gjorde natten till idag. Alternativt att jag får åka till BB och föda ;) Något av de alternativen så blir jag nöjd.

Natti!

1 kommentar:

KiA sa...

låter som 4 årstrotsen ja.... jag lever i den nu ja och har levt i den LÄNGE känns det som. men verkar var alite på avtrappning. hoppas jag åtminstone.

hoppas du fick en god natts sömn.

/kram