söndag 16 augusti 2009

Sliten.

Nu är det alldeles alldeles snart färdigt i badrummet. Taket har kommit upp idag, några krokar till och en hylla till Robins badleksaker. Det enda som fattas där inne nu är taklist och den kommer att komma upp imorgon! Gud så skönt det känns =) Roligt. På lilla toaletten fattas nu bara lite fog mellan kakelplattorna och eventuellt en kakellist om vi ska ha någon. Inte säkert att det är nödvändigt heller.
Hur som helst så känns det riktigt gôtt och jag lovar att jag ska försöka att få tummen ur och fotografera och lägga upp här nu bara det blir helt 100 klart.

Idag är jag jättetrött och sliten trots att det inte är jag som gjort mesta arbetet. Jag har bara grejat med lite vardagsstädning och plock runt om, men med de extremt svullna fötterna så räcker det gott... Sovit ganska dåligt i natt med och den tröttheten vill inte heller ge med sig fast jag låg i ungefär 2 timmar mellan 9:30 och 11:30 på förmiddagen.
Men jag ska inte gnälla så mycket mer om det. Det är ungefär likadant varje dag nu tror jag och det lär inte bli något bättre av att jag berättar om det jämt... Om bara bebis kunde bli klar nu!

Imorgon är det dagis för Robin igen. Redan andra veckan efter semestern. Helt otroligt!
Jag har inga storslagna planer för imorgon, men har iallafall några smågrejer jag tänkt mig att försöka ta itu med. Jag har tvättat draperierna till klädkammaren och de måste strykas så jag kan få upp dem igen till exempel. Och så ska jag nog tvätta lite babytäcken och kuddar och se till att bädda i vagnen och spjälsängen. Lite sånt. Det går om man tar lite i taget.

Och så måste jag till optikern och byta de där gummigrejorna på glasögonen, då jag tappade den ena idag. De är provisoriskt lagade för tillfället, men går nog snart sönder igen. *suck* Tur att det är sånt som går snabbt och är gratis att fixa iallafall. Eller om det kostade några små kronor, jag minns inte?

Är det förresten någon av er mina vänner med småbarn som har en babysitter att sälja till mig? Det slog mig idag att det kanske vore bra att ha en... Jag vet inte om vi har Robins gamla kvar, men om vi har det så står den nog i garaget och jag tror då inte att den är så fräsch isf.
Annars får jag helt enkelt försöka hinna in till staden och köpa mig en innan det är dags =)

Nej, nu ska jag ta mig något att stoppa i munnen och sen får vi se om det kanske blir sängen eller om jag ska sitta här en stund till.

1 kommentar:

Jenny sa...

hej hej!
Jag har en kompis som fråga om jag ville ha hennes babysitter.. Har inte sett den och vet inte i vilket skick den är lr hur gammal den är men jag kan höra med henne om hon har kvar den om du vill..

Skadar jue inte att ta en titt iaf..

Inte länge kvar nu, ba spännande =D

Ha de gott!