onsdag 12 augusti 2009

Snart redo för bebis.

Idag har jag då varit hos barnmorskan igen. Hon tyckte sig känna att bebisens huvud var fixerat nu (det var fortfarande ruckbart sist). Tänk vad det närmar sig nu... Det är pirrigt. Men jag känner mig ändå inte så rädd som jag gjort tidigare, det är som att jag blir lugnare ju mer det närmar sig konstigt nog :P
Bebisens hjärtljud låg på 138 idag, alltså på "pojksidan" om strecket om man ska gå efter det. Fast i snitt så har det legat på 140 eller mer de flesta gångerna vi varit där. Åh, vad jag är nyfiken på om det är en liten tjej som jag faktiskt tror den här gången eller om det kommer ut en liten kille iallafall. Snart får vi veta!

Nu har jag gått upp 16,6 kg den här graviditeten.

Annars så har det hänt mycket här idag. Har fått ganska mycket städat och vi har satt ihop spjälsängen (och bäddat den med plastsäckar så att inte Liza ska vilja lägga sig där :P) Det känns skönt att det hänt så pass mycket som det gjort idag, men det är något som aldrig skulle ha klarats av utan min älskade mamma. Dock är det en del kvar att ta itu med, så mina drömmar om att bara vara ifred och inte göra nånting imorgon får jag skjuta på framtiden, men det känns okej. Mamma kommer tillbaka och fortsätter hjälpa mig imorgon och snart är det helt klart för bebisen att bara komma.

Längtar!

2 kommentarer:

Marie sa...

Ja nu kan du snart säga till bebisen att komma ut, vi är nyfikna allihop :-)

Anonym sa...

jag väntar med spänning