tisdag 11 augusti 2009

Tisdag.

Ny dag och nya tag igen. Dagarna går hur fort som helst nu! 20 dagar kvar till bf...

Idag gick vi också upp runt 7 tror jag, fast vi egentligen inte behövde. Men jag var hungrig och Robin var vaken så det var väl bara att köra :P Nu sitter vi i vardagsrummet och tittar på Barnkanalen och bara tar det lugnt. Jag har lite ont i huvudet idag, vi får väl se vart det tar vägen med det.

Klockan 10:45 ska Robin åka med mormor till stan. De ska ta bussen och åka på lite äventyr. Gå i affärer och på McDonalds. Robin ska köpa sig en skjorta säger han och kläder till bebisen. Det ska bli spännande att se vad han kommer hem med =)
Själv får jag besök av svärmor runt 11-tiden och så ska vi hjälpas åt att göra rent barnvagnen. Och så ska vi äta middag ihop sen.

Ikväll kommer en kille från TryggHansa hit och diskuterar försäkringar med mig och Peter. Är inte så där jättesugen på det besöket, men det är ju säkert nyttigt iallafall. Dels så ska vi gå igenom och fräscha upp minnet lite på den försäkring vi har på Robin och så ska ju bebisen få en likadan. Sen kommer han säkert att vilja försöka sälja en del andra försäkringar till oss men det får vi väl ta då. Hoppas det blir ett snabbt besök iaf.

Nu ska jag försöka att få gosa lite med min plutt och sen ska jag nog ställa mig och stryka lite på bebisens sängkläder som är väldigt skrynkliga efter torktumlaren...

1 kommentar:

MammaSusan sa...

Ja besök av försäkringspersoner är inget vidare, det är bra att i förväg veta vad man vill ha då =)