söndag 30 augusti 2009

Hallå där!

Kan inte ni som läser min blogg stilla min nyfikenhet litegrann? Vilka är ni egentligen?

Många av er vet jag om eftersom ni är mina vänner och kommenterar lite då och då, men det är flera som är väldigt anonyma också. Som kanske aldrig skrivit något. På min Feedjit kan jag ju se på ett ungefär var ni kommer ifrån och därmed veta ungefär vilka som varit här och kikat. Som t.ex. de från Perstorp i Skåne eller Kil här i Värmland. Men vilka är ni som sitter i Järpen, Torsby, Umeå, Arvika, Säffle (för att nämna några av de återkommande)?

Jag är så nyfiken!

Och den här månaden har mitt läsarantal av någon anledning ökat från ca 30 pers/dag till mellan 40-50 pers/dag. Kanske sen jag började bli mer aktiv på Facebook. Jag vet inte.

Men skriv gärna några rader och berätta lite om er själva. Känner ni mig IRL eller bara genom internet? Eller är vi kanske bara bekantas bekanta. Hur hittade ni till min blogg? Läser ni den ofta eller bara ibland? Och kanske har ni egna bloggar som jag kan få lägga till i min blogglista och följa?

Var inte blyga nu, skriv en rad eller två!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ja de e ju iallafal jag som läser din blogg...från skåneland...26+5 år eller 25+6 de e ju villket som ööåter bäst men inte över 30 iallafall hihi...nu kommer snart bebis...lycka till

Tessan sa...

Ja, hehe =) Fast du är ju en av dem som jag vet om. Ska bli spännande att se om någon "ny" törs meddela sig eller om det är som vanligt när man frågar :P

Vicki sa...

Ja, och jag är ju från Kil som du vet fast jag går under Umeå tydligen =) Det har jag sett själv oxå på min egen blogg då jag klickat på min feedjit =)

Tessan sa...

Vicki: jaha, där ser man =) Så var det för mig också ett tag, fast jag var från Arvika istället för Grums. Sen rättade det till sig dock.

BusNova sa...

Ja jag läser ju (men det vet du) ;)

Erika sa...

tjena..å ja e väl den från arvika..e inne å kikar lite här då å då :-)
vet hur svårt de kan vara, man frågar vilka alla e som läser å man får aldrig nåt svar..iaf inte ja :-)
men ja har inte så ja kan kolla, vart folket kommer från ja..
hoppas bebisen kommer ut snart...
kram