onsdag 5 augusti 2009

Aaaaaj!

I eftermiddag blev det en tur till Trulsön med mamma och Robin för lite bad. Jag badade inget, men mamma och Robin var i en bra stund trots att solen försvann nästan direkt vi kom dit (och kom så klart tillbaka när vi åkte därifrån). Bilden föreställer Robin efter badet med en "ektarin" i handen.
Efter strandbesöket så har vi varit på Järpegatan hos mamma och bl.a. suttit ute med folket där. Robin hade tur som vanligt och både Marie & Malin var där så han har fått leka ordentligt =)

Jag har haft grymt ont av ischias idag. Innan vi åkte iväg till Trulsön höll jag på att bli fast på nedervåningen här hemma innan jag kom på hur jag skulle gå i trappan. Jag försökte hänga tvätt när jag väl kom upp, men det högg till så att jag nästan skrek rakt ut och fick ge upp. *suck* Jag fattar inte hur man kan få så jävla ont bara så där... =/ Ischiasen har ändå varit ganska lugn sen jag slutade jobba, men nu har jag haft ont sen i förrgår och idag har det då alltså varit hemskt... Måtte det vara bättre imorgon, för då hade vi tänkt röja ur klädkammaren och tvättstugan bland annat och göra fint. Vi är barnlediga då Robin ska ha en heldag med farfar och blir hämtad klockan 10 till morgonen redan. Så vi tänkte passa på att få undan så mycket som möjligt. Jag får se hur jag orkar...

Nu ska jag nog försöka förflytta mig ner till sängen snart istället för att sitta här. Kanske läsa lite eller om det mot förmodan finns något att se på dumburken... God natt på er!

2 kommentarer:

Marie sa...

Natti :-)

MammaSusan sa...

Ja fy ischias är inget roligt att ha =(, hoppas det är bättre idag! Kram