tisdag 12 maj 2009

Trotsig älskling.

Sitter med SVT1 på tv:n och tänkte få se resultatet av den första semifinalen till melodifestivalen. Jag har inte tittat på hela programmet, men jag vet att Sveriges bidrag var med idag och det skulle vara roligt att se om vi kom vidare eller inte... Oavsett hur det går så kommer jag att titta på den stora finalen på lördag. Då ska jag hem till mamma och titta. Utan barn och bara mysa med mamma. Det ser jag fram emot.

Idag har jag och Robin varit hos Caroline med familj, lunchat och lekt. Så trevligt så =) Roligt för grabbarna också, även om de tjafsar lika mycket som de leker... Robin har dessutom varit på ett ganska tråkigt och gnälligt humör idag (och egentligen flera dagar tillbaka), men det är väl som det är. Jag tror det är typ 4-årstrotsen som kommer på honom nu. Eller nåt. Ingenting som passar och han vill gärna slå och knuffa mig. *suck* Men men, han är så go också. Och även idag när han lade sig för kvällen så talade jag om för honom att jag älskar honom lika mycket även om vi bråkar både han och jag, men att jag blir både ledsen och arg. För trots allt så är han världens underbaraste unge och det vill jag att han ska vara medveten om!

I eftermiddag har svärmor varit här några timmar. Hon hade tråkigt nu när svärfar jobbar över och hon går hemma ensam hela dagarna. Jag och Peter stack iväg och handlade lite och så har vi grillat. Och jag har börjat städa lite mer ute. Ska fortsätta imorgon om det är fint väder. Kanske t.o.m. att man får tummen ur och kan få lite gjort både ute och inne.

Godnatt på er.

Inga kommentarer: