onsdag 13 maj 2009

Bullen i ugnen.

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 13 maj 2009.

Min graviditet startade Tis 25 nov 2008.
Min menscykel är ca 28 dagar
Jag blev gravid ungefär Tis 9 dec 2008 (ägglossningen).
Jag är på dag 170 av 280. (60,7%).
Jag är i vecka 25.
Jag har gått 24 fulla veckor och 2 fulla dagar (v24+2).
Jag är i 6:e kalendermånaden.
Jag är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Jag är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Mån 31 aug 2009.
Jag har 110 dagar kvar till beräknad förlossning.

Det är ganska mycket liv i magen dagligen. Igår tyckte jag att det varit lite väl lugnt, men det tog bebben igen vid läggdags så klart... *ler* Full fart alltså. Jag mår i det stora hela ganska bra, men det händer ibland att illamåendet fortfarande kan komma över mig och så är det den där förbannade ischiasen som kan vara ganska jobbig. Det har varit ganska lugnt med det med nu, särskilt när jag varit ledig, men i måndags så hade jag rejäla känningar. Troligtvis pga långpromenaden på söndagskvällen. Hur som helst så står man ju ut med det, det finns ju många som har mycket värre krämpor under graviditeten och man vet ju inte hur det blir mot slutet sen heller. Så man ska väl inte klaga just nu iallafall =)

Härligt är det iallafall att vara gravid och veta att man har ett nytt litet liv där inne i magen. En liten bebis som man så småningom kommer att få hålla i sina armar. Tänk att jag snart kommer att ha två underbara barn! Det är ju nästan så det är overkligt att man ens har ett barn redan. Robin är snart 4 år, men ibland är jag ändå fortfarande helt förundrad över att jag har honom och fattar inte alls hur det gick till och vart tiden tagit vägen =)

2 kommentarer:

MammaSusan sa...

Nej visst känns det konstigt ibland & åren går, jag förstår inte heller att vi snart har 2 små juveler, med tur kan vi ha omkring 8v kvar innan vi kan vara påväg till lillebror/lillasyster *längtar*

BusNova sa...

Ja det är magiskt!!!

Vi längtar efter vår lilla "knodd" så mycket nu & Nova är så spänd.....