onsdag 27 maj 2009

Blåsväder.

Shit vad det har blåst idag. Och gör fortfarande. Jag hoppas att det lugnar ner sig tills imorgon för jag gillar verkligen inte när det blåser så här... Visst kan det vara mysigt att ligga inne och lyssna på blåsten där ute, men att vara ute i den är ju vedervärdigt. Huu, vad otrevligt det är när håret flyger åt alla håll och luvan på tröjan står rakt ut. Och kundvagnen knappt går att styra när man kommer ut från affären... Nej, usch... Det enda som hade varit värre hade varit om det regnat också, men vi har tack och lov mest haft solsken idag.

Imorgon har jag två tider att passa. Först ska jag till tandläkaren för kontroll klockan 13 (ser jag INTE fram emot, jag VET redan vad de kommer säga) och sedan har jag tid hos barnmorskan 15:30. Innan besöket hos bm ska jag in på lab och ta prover också, något som inte heller blir så kul. Tänk om man ändå kunde vänja sig vid blodprov någon gång... Men jag antar att det är ganska kört efter nästan 27 år. Det är bara att bita ihop, som vanligt i framtiden.
Vi får se om Peter hinner komma med till barnmorskan han med. Han slutar ju egentligen inte förrän 15:30 när jag ska vara där, men han skulle försöka. Han brummar väl direkt dit efter jobbet så vi möts där i så fall. Jag måste ju som sagt åka dit tidigare för proverna.

Nu ska jag ta mig något att äta, sen står det tandborstning på schemat. Och så klart läggdags efter det.

4 kommentarer:

Marie sa...

I morgon ska det bli regn har jag hört :-( funderar på att bli så där lite lagomt sjuk... ;-)

Marie sa...

Nej jag vill definitivt inte ha nåt regn. Eller nån lera. Jobbet blir 100 ggr så jobbigare då *bläh*

Marie sa...

Ja det är många ben utslaget på 15 hästar. Och så alla täcken som ska på på morgonen. Tar längre tid att få ut alla då. Jobbet blir mer stressigt än i vanliga fall. Fast jag får väl egentligen vara glad att jag har ett jobb att gå till i dessa tider.

KiA sa...

såg din komentar i min blogg... Det var den 23.e maj. Och tack:)