fredag 15 maj 2009

Tomrum.

Visst är det konstigt att det kan bli ett så stort tomrum efter en sån liten människa som Robin faktiskt är med sina knappt 4 år... Jag har haft en jättelugn och skön kväll framför tv & dator, men det känns som vanligt ändå jätteskumt när han inte är hemma. Tror jag började sakna honom inte ens en halvtimme efter att vi lämnat honom hos svärföräldrarna... Men som jag skrivit i tidigare inlägg så behöver vi nog även den här lilla pausen från varandra både jag och Robin. Men tomt är det... Som alltid.

Nu är det läggdags för min del. Huvudet är hur tungt som helst.

Natti natti!

2 kommentarer:

Vicki sa...

Jag förstår p r e c i s hur du känner *kram* Tror också att det är nyttigt med ett litet "break", dels så ni får längta lite efter varann och dels så du får lite andrum och ny energi. Det är bara nyttigt.

Åsa litentussen sa...

Hejsan hej!
Hittade hit från Lunar. Var så länge sen som jag ens var inne på Lunar så jag känner bara att jag ska lägga ner den biten. Så är det.
Intressant att hitta andras bloggar. Det är kul att se hur andra skriver osv. För min del går det verkligen i perioder, men försöker så gott jag kan ;)

Ja det kan inte kännas så lätt när man är van att ha någon hos sig så nära. Det är ju precis som med allt annat, man har så lätt att vänja sig o framförallt när det rör sig om kärlek. Jag tror säkerligen att det gick väldigt bra så här i efterhand.

Kram kram "litentussen"