måndag 11 maj 2009

Måndag.

Måndag igen och ännu en ny vecka. Jag har min andra semestervecka nu av två, sen till veckan jobbar jag mån-ons och sen är jag ledig i lite drygt två veckor igen. Två och en halv om man ska vara noga. Gôtt det...

Idag har jag och Robin varit och klippt oss och jag har färgat ögonfransarna. För det fick vi betala 470:- och det är ju inte alls farligt tycker jag! Jag trodde nog att det skulle gå på lite mer. Jag är absolut nöjd med priset och jag är än så länge nöjd med håret också. Jag var inte så modig som jag kanske hade tänkt mig, men jag har ändå tagit en bra bit på längden och det känns bara skönt än så länge. Och jag kan fortfarande sätta upp det utan att något ramlar ur, så det är en ganska perfekt längd för mig ändå tror jag. Jag som är van att så gott som alltid ha håret i snodd.

Nu sitter vi och ser på Bondgården på Nickelodeon och väntar på att Peter ska sluta jobbet. När han kommer hem ska vi åka in till stan och köpa en ny cykel till lillemannen. Den han har nu är på tok för liten och det var den redan i höstas egentligen, så nu ska han få en ny cykel "för stora pojkar".

Nu ska jag försöka få tag i Caroline och se om jag och Robin kunde komma ner imorgon så grabbarna får leka lite.

1 kommentar:

MammaSusan sa...

Oj vad billigt för en klippning! Sist jag klippte mig kostade 650kr enbart för klippningen alltså!