tisdag 26 maj 2009

Bröllopsdag.

Idag har jag och Peter varit tillsammans i precis 12 år (26/5-97). Och för 2 år sedan denna dag så gifte vi oss (26/5-07). Tänk vad tiden går!

Bilden ovan är tagen 1/8-98 på Liseberg. Jag och Peter står i kö till Sagoslottet där vi förlovade oss. Herregud vad "små" vi var. Jag var nyss fyllda 16 och Peter skulle fylla 19 i december sen.

Dagar som den här får en att tänka lite extra på det fina i livet. Det gör mig faktiskt väldigt lycklig att ha Peter och den fina familj vi byggt upp tillsammans genom åren med både husdjur och barn. Lilla Liza som vi haft hos oss i snart 8 år, Tyson i 6 år. Underbara Robin som föddes 2005 och den nya lilla bebisen som ännu ligger i magen. Och hur det än har varit med bråk och motgångar (som jag tror att alla har) genom åren så älskar jag Peter så innerligt och trivs i hans sällskap. I slutändan finns det inget som slår att få vara nära honom. Efter 12 år är jag fortfarande kär och det är väl så det ska vara eller?

7 kommentarer:

Milla sa...

Åh, vad fint! Grattis till er! :) Hoppas ni får en mysig och fin dag tillsammans. Kram.

Vicki sa...

Nu blev jag tårögd... sådant där tycker jag är så fint. Grattis till er båda! Ha en härlig dag och må så jättegott!! Kram kram

MammaSusan sa...

Grattis!! Klart det är så det ska vara :-)

Frökens kommentar : Åhhh titta där! Vad gör dom för något? =)

Kram

Marie sa...

Grattis grattis :-)

Tess sa...

Hej!
Jo det är bara bra med mig! Kännde bebbens första sparkar igår så jag är så lycklig! Innan så viste jag inte om de va de,men i går så uppfatta jag att det va de. Så nu känner jag av dom mycket mer=) Känns helt ofattbart=)
Du jobbar på kost o städ nu va? Eller är du bara på städen?
kram

Tess sa...

Ja, de det kan ju inte vara så roligt att städa hela tiden. Men de e ju ett jobb. Japp, jag är på orrby fortfarande. Ska jobba på ÄBO fram till sista veckan i agusti. sen blir de mammaledighet. Ska bli så skönt att få vara ledig länge=) eller ja..ledig o ledig *haha*
Ha de bra!
Kram

Buzaan sa...

Grattis i efterskott eller va man ska säga.. Blev lite smått tårögd när man läste allt :)

Åren går väldigt fort, helt otroligt :)

Hoppas ni hade en bra dag iaf :)