onsdag 27 maj 2009

Robin.

Robin ligger bredvid mig i sängen och gräver i kalsongerna samtidigt som han tittar på barnprogrammen. Jag frågar vad han gör i kalsongerna och svaret är ju sååå självklart...
- Jag bara plattar ner den lite...

Okeeej... =)

Igår var vi en sväng till stan för att köpa mat till reptilerna. Innan djuraffären svängde vi in på Skopunkten för att införskaffa lite nya skor till Robin. Och kan ni gissa vilken tur vi hade, Robins favorit Malin jobbade och hade ingen kund när vi kom heller. Robin såg henne direkt. "Maaaliiin!"
Så han var nöjd efteråt, både för att vi fått hjälp av Malin och med sina tre nya par skor. Ett par ville han ha på sig direkt. Sen bytte han skor när vi kom hem och trodde att han skulle få sova med dem i natt, men där gick gränsen :P Skorna fick snällt stå och vänta bredvid sängen tills idag. När han vaknade och kom in till oss imorse så tog han med sig skorna och nu har han dem på sig... Roliga ungar... =)

4 kommentarer:

Malin sa...

haha, han är en riktig sköning din son!! Kramiz M

Marie sa...

Inte visste jag att man kunde platta ner dom :p

Vicki sa...

Nej precis, den kan inte det... Ja det är bara att försöka göra det och ja precis, att tiden ändå går fastän sorgen består. Kramar tillbaka och tusen tack för dina ord.

"bara plattar ner den lite..."
Va go... Han verkar vara så gött snabb i replikerna.

BusNova sa...

hehe söt han é....