söndag 26 april 2009

Barnkalas trots allt.

Tredje natten i natt utan blöja för Robin. Och han var lika torr i morse också =) Detta var ju inga problem. Fast det trodde jag egentligen inte heller, det brukar alltid gå så bra för honom vad det än gäller. Både när han slutade med blöja på dagen och när han slutade med nappen så gick det över förväntan. Jag är så stolt över min lille plutt! Visst, det kan ju fortfarande hända olyckor (och det kommer det garanterat att göra någon gång ibland också) men man kan nog ändå säga redan nu att han är nu är blöjfri på nätterna också. Duktig pôjk det =)

Igår hände mycket här. Peter och Morgan byggde ut vår veranda. Det tog så gott som hela dagen, men färdigt blev det igår kväll. Det blev verkligen annorlunda där ute och verandan är stor. Härligt!

Medan de byggde så var jag och Robin på Jonathans 4-årskalas. Fast vi höll på att inte komma iväg, då Robin fått en massa prickar som blev både fler och större på förmiddagen. Misstänka vattenkoppor (ja igen, han hade ju väldigt lite förra gången så). Men när jag ringde och skulle meddela Caroline att vi inte kunde komma så sa hon att alla barn som skulle komma redan haft kopporna, inklusive hennes bebis, så det var inga problem att komma ändå. Det var ju verkligen toppen, för Robin hade varit så besviken. Han hade ju väntat på det här i flera dagar, att få klä ut sig till riddare och gå på kalas. Och jag blev lika ledsen jag när jag fick ta beslutet att vi var tvugna att stanna hemma. Det gjorde så ont i modershjärtat... Men det var desto härligare när jag kunde tala om för Robin att det blev kalas iallafall =)
Vi var på kalaset i ungefär 3 timmar och jag tror Robin hade det roligt, trots att han och Jonathan ryker ihop lite ibland. Vi brukar säga att de är som ett gammalt gift par :P















Här hemma grillade vi sen på kvällen när verandan var klar. Vädret var underbart hela dagen (och i flera dagar). Det är härligt!

Idag ska vi till Ikea.

1 kommentar:

Marie sa...

Vilken tur att han fick gå på kalaset ändå till slut :-)

Vad har ni köpt på Ikea då? :-)