onsdag 4 februari 2009

Sjuklingar.

Peter fick stanna hemma från jobbet idag. Han är jätteförkyld. Det gick jättesnabbt när han blev sämre och sämre igår. Jag är också sämre, men jag har jobbat idag och ska även försöka imorgon. Blir jag inte värre än så här så går det ändå. Och sen är jag ju ledig fredag och helgen.

Och Robin fick bli hämtad av farmor någon gång efter 10 idag. Han har troligtvis fått vattenkopporna nu. Det går ju på dagis så det var bara en tidsfråga. Hoppas bara att det verkligen är det den här gången, förra gången vi trodde att han skulle få det så var det bara några andra prickar han hade. Nu har han bara en än så länge, men den är ganska stor och jag tycker nog att den har blivit större bara sen jag kom hem runt 17-tiden. Fröknarna på dagis var ganska säkra på att det var en "koppa" efter vad de sett på de andra barnen innan så det var ju därför han blev hemskickad med. Vi får väl se om det poppar upp några fler i natt på honom. Han hade några misstänkta, men väldigt väldigt små, prickar lite här och var när han lade sig för ut. Hur som helst så är det ju skönt om han får det nu. Dels så att han får det gjort när han ändå är så pass liten och slipper det när han blir större (eller ännu värre som vuxen). Och dels är det skönt om han får det INNAN bebisen kommer och den kanske blir smittad som väldigt liten.

Så nu är vi lite sjuka här då allihop kan man säga. Jag räknar mig ändå som sjukling fast jag inte varit hemma från jobbet. Jag mår ju inte bra heller.

Lustigt, vi pratade ju om vattenkopporna på kalaset igår. Och kikade på misstänkta prickar på lillemannen redan då, men man trodde ju inte att det var något. Och idag fick han åka hem från dagis. Ja, så är det... Blir vab för mig minst hela nästa vecka om det nu inte mot förmodan skulle visa sig vara något annat igen. Imorgon behövs det inte eftersom Peter ändå är hemma och är sjuk själv med.

Jaja, nu ska jag väl lägga ner det här tror jag. Är väl ingen som tycker att det är roligt att enbart höra om sjukdomar... ;P

Och som vanligt i framtiden säger jag: Idag ska jag lägga mig tidigt.

Inga kommentarer: