fredag 6 februari 2009

Besök hos barnmorskan.

Robin blir prickigare och prickigare hela tiden, men än har han inte fått någon feber otroligt nog. Men det är ju skönt så länge han slipper det. Annars går det bara bra, kopporna verkar inte ha börjat klia direkt heller än. Och Robin är lika pigg som vanligt. Tyvärr får man väl säga, eftersom jag och Peter är förkylda och tråkiga, och Robin vill underhållas hela tiden. Han blir ju så härjig när han inte får gå ut heller... Vi får se imorgon om vi orkar så kanske vi kan träffa Jessica och Saga en stund. (Ja, Saga får bli smittad.)

Idag har jag varit till MVC klockan 11. Innan det var jag på lab och tog prover. Och alla prover jag fick svar på direkt var bara bra. Så det var ju skönt. Vi ska ta en urinodling till så småningom för att hålla koll på om jag skulle få några urinvägsinfektioner eftersom jag hade det flera ggr när jag gick med Robin och hade svårt att bli av med dem då. Men det ska jag ta här hemma och lämna in till bm när jag har tid. Nu blir det inget mer besök hos bm på ett tag förrän jag är i vecka 25 om inget händer innan dess då. Däremellan ska jag iväg på ultraljudet i mitten av mars någon gång, väntar på kallelsen nu.

Fick förresten ett brev från landstinget idag att jag ska iväg och ta cellprov den 26:e... Ändå har jag och min bm gjort upp att jag ska göra det vid efterkontrollen när jag har fått bebisen. Dessutom så har jag för mig att man bara kunde ta cellprovet visst långt in i graviditeten, så jag tror också att det ändå inte går den 26:e. Men jag får väl ta och ringa bm på måndag, de har väl helt enkelt inte kollat med varandra utan bara skickat ut kallelsen på rutin skulle jag tro. Men det är ändå lustigt, för telefonnumret i kallelsen går till just bm :P

Annars händer inte mycket här. Jag var in på affären en sväng efter jag varit på mvc och nu hoppas jag på att inte behöva gå ut så särskilt mycket mer idag. Jag är ju inte riktigt bra, nej. Bm tyckte att jag såg blek ut idag. Tror fan det, när man både är förkyld och illamående på samma gång... =)

2 kommentarer:

Milla sa...

ja, det är sant. men nu när jag äntligen(!) har kommit på vad jag vill göra, dvs läsa till usk, efter så många år utan att veta vad jag vill, så vill jag verkligen komma igång. jag kommer ju aldrig få ett jobb annars. inom fem år ska all nyanställd personal vara utbildad berättade min chef.
och att köpa hus går ju inte eftersom ingen av oss har jobb och därför inte kan ta lån. det är isf barn... jag kanske kan börja med det. men det käns ju inte heller så kul när man har skitkass ekonomi. :/ är bara så trött på att aldrig komma framåt. ibland känns det verkligen som om jag gått igenom livet utan att uppnåt någonting alls.

Marie sa...

Vad bra att proverna var bra i alla fall då och så får vi verkligen hoppas att de närmaste veckorna går jättefort.

Och hoppas att ni blir friska snart hela högen :-) kramar