torsdag 25 november 2010

Våra vardagar.

Det har inte blivit så mycket bloggat de senaste dagarna, och det beror mest på att jag 1. jobbat och 2. somnat ganska tidigt flera kvällar. Igår somnade jag återigen med kläderna på. Det verkar bli nån dålig vana att inte orka hålla sig vaken efter att ha nattat Linusen. Jag blir så dåsig själv med direkt. Så ser jag lite på tv och sen är det kört en stund senare.

Nu har jag redan gjort 2 arbetsveckor och det känns faktiskt jättebra fortfarande. Visst är det rörigt och dant på jobbet, men det är som det är. Jag tycker att det är skönt att vara tillbaka ändå hur det än är. Skönt med vardag och rutin, och skönt att få rå sig själv lite liksom. Bara en sån sak som att få sitta och äta sin lunch i fred är riktigt härligt när man är småbarnsförälder ;)
Och det är roligt att få träffa alla olika människor igen, både personal och kunder. Igår var vi hos en tant som jag faktiskt tänkt på och inte träffat sen jag slutade i hemtjänsten för snart 2 år sen. Och hon är egentligen bara ett exempel på flera som varit roliga att återse och så har vi ju även en hel del nya kunder under tiden jag varit borta, och många av dem som det kommer att bli en trevlig vana att få gå till =)

För Linus går det bara bra på dagis. En del morgnar har han blivit lite ledsen när jag lämnat honom, men det har gått över snabbt och jag har sett redan när jag går förbi fönstret att han är nöjd igen, så det känns bra. Han äter och sover på madrass och sitter på sin plats (fotbollen) på samlingen och är intresserad. Allt verkar bara bra =)

För Robin går det självklart också bra. Han är ju så nöjd nu när han får äta alla 3 målen på dagis och vara där länge. Men han är trött på eftermiddagarna. Det tar på honom att hålla igång hela dagen. Men så länge han ändå är nöjd så känns det ju bra.

Och det är så skönt att vi har våra lediga fredagar! Det är JAG så nöjd över =) Och jag tror att det är skönt för barnen med faktiskt.

1 kommentar:

Marie sa...

Gött att det flyter på :-)